Behandelingen

Relatietherapie

Mijn therapie is gericht op het bespreken van (weggestopte) gevoelens naar elkaar, openheid en eerlijkheid, verbinding vergroten, en inzicht krijgen in bestaande dynamieken.

Ik zal dit doen door middel van verschillende gesprekstechnieken en oefeningen. Zoals cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, Emotion Focused Therapy en Compassion Focused Therapy

rela
pschy

Psychologische behandeling

Binnen mijn vakgebied weet ik dat het belangrijk is om de behandeling per persoon af te stemmen, zonder al te veel nadruk te leggen op de diagnose. Ik kijk dus naar jou en wat jij nodig hebt. Dit doe ik het liefst in overleg na de intake, waarna we samen zullen bespreken wat de ingang van de behandeling zal zijn en waar je aan wil werken. Op deze manier zorg ik ervoor dat ik het beste resultaat behaal. Voorbeelden van thema’s waarmee je bij mij terecht kan, zijn: depressie, burn-out, angst, hoog sensitiviteit, verlies/rouw, begeleiding na miskraam, relatieproblemen, problemen met begrenzen of eigenwaarde, familieproblemen, je eigen potentie ontdekken.

Energetische behandeling

Ik behandel klachten in het energetisch lichaam door het lijf te scannen om de problemen op te sporen. Afhankelijk van jouw probleem kunnen we aandacht besteden aan de blokkades die naar boven komen die samenhangen met de reden dat je hulp zoekt. Binnen een sessie zal alleen naar boven komen wat op dat moment relevant is en wat mag worden geheeld.

energetisch
group

Groepstherapie

Vanuit mijn eigen ervaring rondom grenzen en burn-out heb ik een groepstherapie ontwikkeld. Deze is speciaal gericht op het contact herstellen met jouw eigen grens en behoefte: Ik ben er om je te laten zien welke signalen er zijn voordat een grens bereikt is. Hoe je kan voelen waar je wel behoefte aan hebt. En, het meest belangrijke, hoe je dit kan communiceren naar de omgeving. Zodat je niet meer ten koste van zichzelf hoeft te leven, maar je rechtmatige ruimte in mag nemen!