Energetische behandeling

Naast het fysieke lichaam bestaan we ook uit een energetisch lichaam. Deze is nauw verbonden met ons fysieke wezen en niet minder belangrijk, ook al nemen we de energie niet altijd bewust waar. Op een aantal punten in het lichaam komt deze energie samen binnen energiepunten, ook wel bekend als chakra’s.

Binnen ons energetisch lichaam kunnen zich blokkades of verstoringen bevinden, die zich soms, maar niet altijd, naar ons fysieke lichaam vertalen in de vorm van lichamelijke klachten. Daarnaast hangt het energetisch lichaam sterk samen met het vormen van psychische klachten door bijvoorbeeld ingrijpende dingen die we hebben ervaren in dit of ander leven. Ook kunnen verstoringen onbedoeld de deur open zetten naar negatieve energie van andere mensen of plekken. Ik behandel klachten in het energetisch lichaam door het lijf te scannen om de problemen op te sporen. Afhankelijk van jouw probleem kunnen we aandacht besteden aan de blokkades die naar boven komen die samenhangen met de reden dat je hulp zoekt. Binnen een sessie zal alleen naar boven komen wat op dat moment relevant is en wat mag worden geheeld.

Daarnaast kan ik energielichamen of ruimtes reinigen als dat nodig is. Dit zorgt dat energie beter stroomt en je zelf weer beter verder kan met je vragen/klachten.

il_fullxfull.2381249214_aiqv.jpg